Välkommen till Norrtälje Sportfiskare!
Har du frågor till någon i styrelsen - eller en fundering om tävlingar - hör av dej!
Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Glöm inte att lämna telefonnummer eller mail så vi kan nå dej!

E-post 7. okt, 2011

Niklas

Som tidigare skribenter påpekar så finns det mycket kvar att önska i informationsväg, att ge information är ett bra sätt att undvika rykten och onödiga diskussioner!
Angående fisketillsyn så är det tyvärr aldrig något jag sett längs ån och det är väl kanske också därför man ser ett antal personer stå och meta längs ån varje gång man går längs den!?

E-post 20. sep, 2011

Jonas

Hur blev det med smoltutsättningen i ån i våras? Blev det något utöver stockholms stads och vattenfalls 2500 1-åringar? De är tydligen populära att meta upp vilket är tråkigt. Håller tummarna på att några blir kvar. Annat var det när Bubblan gick där varje dag.

E-post 8. sep, 2011

erik

hörde att någon inom klubben gnäller på att det är mycket prat om isättning av tex regnbåge,konstigt att man betalar 600 kr för regnbågsfiske, och sen blir det inget,, som sagt håller med Björn, tar man betalt så har man ansvar oxå,

E-post 1. sep, 2011

Björn

Eftersom ni tar betalt för fiske i ån, så är det på tiden att ni berättar lite på webbsidan, Hur mycket fisk sätter ni ut per år, hur ut sättningarna sett ut de senaste 5 åren och hur mycket fisk som sattes ut då det var bra fiske i ån. När man tar betalt har man ett ansvar. Tacksam för svar hs Björne

E-post 14. aug, 2011

Thomas

Dags för å-rensning igen.Om det är någon som vill byta ut ett spinningpass gympass så är ni välkomna ner och hjälpa till.Måndagar efter 18 sen kör vi på!

E-post 25. jul, 2011

B. Öste

ett par svängar längst ån om dagen av fisketillsynsmännen vore på sin plats, står folk och metar,spinnfiskar osv på flugfiskesträckan varje dag och drar smolt.

E-post Webbsida 1. jul, 2011

peter

kanske dags att tala om att det ej kommer att sättas ut någon regnbåge i år??! vi som köpt års kort bara för att fiska regnbåge, hur ska vi göra för att få pengarna tillbaka??

E-post 14. jun, 2011

Kenneth Jonsson

Tyvär har det ej gott att få tag på rengnbåge och det får vi beklaga.
vi har en order ligger hos odlarna och meddelar via hemsidan när vi släpper i fisk

E-post 9. jun, 2011

Stefan O

Tja! Jag undrar bara hur många lag som har anmält sig till 24-timmars?

E-post Webbsida 6. jun, 2011

peter

kan man få pengarna tillbaka om man köpt års kort?? det är ju för regnbågarna man köper kortet! lär ju knappast köpa kort nästa år, och jag vet flera som kommer strunta i det.. börjar tröttna lite nu,uppdatera hemsidan lite

E-post 31. maj, 2011

Niklas

Någon från klubben som har insikt i hur det ligger till med utsättning av regnbåge i ån får gärna kommentera och reda ut begreppen!!

E-post Webbsida 31. maj, 2011

Peter

var nere och skulle fiska på söndags morgonen,när jag träffade en kille som sade att de inte släppt någon fisk!!vill ni inte ha kunder? hörde oxå att det skulle komma regnbågar senare! när??? mvh Peter

E-post 28. maj, 2011

tommy

hej! håller med Dan till 100%! vad händer i norrtälje ån??känns som det bara är mete och pimpel som uppdaterats hela tiden! blir det någon isättning av regnbågar eller? datum?vill ha lite för att man köper års kort..

E-post 28. maj, 2011

Niklas

Blev det ingen utsättning av regnbåge i ån i år??
Lite uppdaterad info om marknadsafton och flugfisket på hemsidan vore trevligt!

E-post 21. maj, 2011

BJÖRNEE

Tack för resultat. Ha ha nu drar Sundberg å jag till Turkiet, grejerna är med, kanske nån täv där! Trevlig sommar!

Dela den här sidan